Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

Bespaar op uw Zorgverzekering via Zilveren Kruis

Ook dit jaar kunnen uw medewerkers weer maximaal profiteren van de kortingsafspraken die RECRON heeft gemaakt met Zilveren Kruis Achmea. Zilveren Kruis is één van de grootste zorgverzekeraars en biedt naast een goede en volledige zorgverzekering ook veel extra handige services.

Vertrouwde polis, nieuwe naam
Zilveren Kruis, RECRON en Recreatie Nederland bieden u de extra voordelen onder de naam 'Recreatie Zorgpolis' aan. U heeft al een Recreatie Zorgpolis vanaf € 96,94 p/m (Basis Budget - inclusief korting) en een aanvullende verzekering vanaf  € 2,13 p/m (inclusief korting).

De voordelen

  • De collectiviteit op uw zorgverzekering kost u als ondernemer niets en is een goede aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden;
  • Hoge collectiviteitskorting op de basis- (8,5%) én de aanvullende verzekering (15%);
  • Extra gratis fysiotherapie, leefstijltrainingen en telefonische psychologische hulpverlening t.w.v. € 740,-
  • Toegang tot diverse zorgservices en online diensten; 
  • Eigen risico in termijnen betalen;
  • Introductie van de BasisPlusModule: een uitbreiding die de basisverzekering net iets completer maakt. Voor een paar euro per maand verzekerd van kosten die niet door de basisverzekering worden vergoed.

Cadeau voor uw medewerkers
Heeft u al een collectiviteit bij Zilveren Kruis, dan kunt u uw medewerkers laten profiteren van de voordelen op de collectieve zorgverzekering.

Dat zijn dus extra secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat levert meer betrokkenheid en tevredenheid op. Informeer daarom uw personeel. Ze kunnen zich direct aanmelden via de speciale aanmeldpagina bij Zilveren Kruis. Laat het ze weten! 

*Meld je voor 1 januari 2018 af bij je huidige verzekering en meld je voor 1 februari 2018 aan bij de collectieve RECRON verzekering van Zilveren Kruis.

Meld u gratis aan voor collectiviteit
De collectieve zorgverzekering biedt u de mogelijkheid om voor uzelf, uw medewerkers en hun gezinsleden te profiteren van 8,5% korting op de basisverzekering en maar liefst 15% korting op de aanvullende- en tandartsverzekering.

Het enige dat u hoeft te doen is een collectiviteitnummer aanvragen bij Zilveren Kruis Achmea. Met dit nummer kunnen u en uw medewerkers zich eenvoudig aanmelden.

Vraag gratis een collectieviteitsnummer aan >

Meer weten?
LogoRecreatieZorgpolis-2.jpgzorgpolis-3.jpg

Contact Recreatie Zorgpolis

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

E info@recreatienederland.nl

T 088-121 02 37

www.recreatienederland.nl/zorg

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen