Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

Rijdende ijssalon op jouw locatie?

Op zoek naar een verrassende én winstgevende aanvulling van jouw locatie? Welkom bij Nysje! Nysje levert complete elektrische ijskarren aan recreatieondernemers. Inclusief elektrische ijsfiets, het ijs, pin, vriezer, app en lokale marketing voor feesten en partijen.

Iedereen wordt blij van ijs.
Alleen daarom al is Nysje een super toffe aanvulling op jouw locatie. Het business model van Nysje maakt het nog interessanter. Natuurlijk levert Nijsje ambachtelijk Italiaans ijs. Dat maakt het feest compleet!

Je kan rekenen op een winst van € 2.500,- per maand.
De totale(!) terugverdientijd van je overzichtelijke investering is 30 dagen. Het enige dat jij hoeft te doen is ons bellen en zorgen voor een jonge medewerker die de kar bemant.

Nijsapp
Nijsje beschikt over app waarmee gasten op ieder moment kunnen zien waar de ijskar zich op uw terrein bevindt. Dat is fun maar vooral ook omzetverhogend.

Kies voor seizoen 2018 voor Nijsje
Meer weten over de voorwaarden? Aansluiten? Wees er snel bij: per regio kunnen we een beperkt aantal ondernemers bedienen. Meld je hieronder aan voor een speciale aanbod voor leden van Recreatie Nederland. 

Meer weten?
small.jpgnijsjeapp.jpg

Contact Nijsje

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

E info@nijsje.nl

T +31 644360894

www.nijsje.nl

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen