Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

E-Solarlight is de nieuwe generatie buitenverlichting

E-Solarlight is producent en leverancier van Ledverlichtingsystemen voor binnen en buiten. Het is de nieuwe generatie verlichting die zorgt voor minder Co2 uitstoot en een aanzienlijke besparing. Samen met Recreatie Nederland heeft E-Solarlight een speciale propositie ontwikkeld voor de recreatieondernemers.

Wat Kunnen wij u bieden?
In onze eigen research en development afdeling hebben wij onze eigen slimme producten ontwikkeld zoals de Solar-Hybride buitenverlichting. Dit met als doel het maximaal terug dringen van energie gebruik en verlaging van de CO² uitstoot! Het unieke van ons Solar-Hybride buitenverlichting systeem is, dat elke lamp zijn eigen energiecentrale heeft, en deze energie gebruikt op het moment dat het nodig is. Er gaat bij ons systeem dus geen energie verloren.

Hoe werkt ons solar-hybride verlichting systeem
Onze lampen zijn uitgerust met een zonnepaneel dat het zonlicht omzet in elektriciteit net als bij gewone zonnepanelen. Maar omdat wij deze elektriciteit pas na zonsondergang nodig hebben, slaan wij deze elektriciteit op in een accu opslagsysteem. Bij zonsondergang zal de lamp automatisch inschakelen en zorgt de solar-hybridetechniek voor een betrouwbare verlichting. Bij zonsopgang schakelt de lamp weer volautomatisch uit en kan het laden weer beginnen.

E-Solarlight heeft speciaal voor verkeersruimtes in gebouwen (gangen, trappenhuis, lift toegangen enz.) een systeem ontwikkeld dat automatisch de lichtsterkte regelt bij aan en afwezigheid van mensen. Dit zorgt voor meer comfort en een flinke energiebesparing ten opzichte van het alleen maar vervangen van de bestaande verlichting voor standaard ledverlichting. Dit systeem is ook zeer geschikt voor grote ruimtes en in- en uitgangen van gebouwen. E-Solarlight heeft licht oplossingen voor grote en kleine ruimtes. Dus ook zeer geschikt voor de recreatiesector.

Wij kunnen voor u vrijblijvend een exploitatieoverzicht opstellen, zodat u kunt zien waar voor u de voordelen liggen.

Wij maken ons sterk om onze knowhow ook voor u in te zetten .
Op onze producten geven wij 5 jaar omruil garantie indien deugdelijk geïnstalleerd .

Meer weten?
solarlogo-vierkant.png

Contact E-Solarlight

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

E info@e-solarlight.com

T 0528-820 901

www.e-solarlight.com

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen