Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

Foto- en videopresentatie van uw bedrijf

Een optimale presentatie van uw bedrijf op internet (en Elkeplek.nl) begint bij een goede presentatie in beeld. Daarmee geeft u uw aspirant gasten een goed beeld van uw bedrijf en dat verhoogd de kans dat zij boeken.

Met de fotoservice van Blinqlab krijgt u een 2 uur durende foto-shoot op uw bedrijf. In overleg met de fotograaf kunnen naast reguliere foto’s ook o.a. hoogtefoto’s en 360 graden foto’s gemaakt worden. De foto's worden uw eigendom en mag ze gebruiken waarvoor u maar wilt. De kosten van het basis presentatiepakket bedragen EUR 225,- (exclusief BTW).

De fotoservice van Blinqlab is een landelijke dienst: het netwerk van fotografen bereikt geheel Nederland. De fotografen hebben ervaring in online fotografie en het fotograferen van gebouwen en terreinen. Voor grotere recreatiebedrijven of bedrijven met veel accommodaties is 2 uur fotografie niet voldoende. De fotograaf kan vooraf een aanvullende offerte voor u maken.

Speciale aanbieding
Als u nu kiest voor een fotoreportage van Blinqlab, krijgt u een gratis Basisplaatsing op Elkeplek.nl t.w.v. EUR 200,-. Dus heeft u nieuwe accommodaties of wilt u uw park laten fotograferen, reageer dan direct.

Geschikt voor:

  • Groepsaccommodaties
  • Kampeer- en bungalowbedrijven
  • Outdoorbedrijven
  • Dagrereatiebedrijven
  • HORECA bedrijven

Vraag hier de fotoservice aan 

De fotopresentatie kunt u inzetten waarvoor u maar wilt. Ook voor uw presentatie op Elkeplek.nl en uw eigen site of social media. Bekijk het voorbeeld van Klimbos Garderen.


Voorbeeld van een Strandtent
Voorbeeld van een verhuuraccommodatie en park

Meer weten?
voorbeeld.jpg

Contact Fotoservice

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

https://elkeplek.iziorder.com

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen