Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

Collectieve annuleringsverzekering

Speciaal voor leden van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland heeft Recreatie Nederland een collectieve annuleringsverzekering.

Recreatie Nederland verzorgt de administratie en Bovemij zorgt voor de dekking van deze verzekering. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Poliskosten bedragen 5,5% van de totale huursom.
  • De voorwaarden zijn gunstig en speciaal voor groepsaccommodaties.
  • Als ondernemer krijgt u een provisie voor iedere verzekering die u afsluit. Deze wordt 1 keer per jaar aan u overgemaakt.

1. Hoe biedt u de verzekering aan?
Vanaf nu kunt u de verzekering aanbieden aan uw gasten. Daarvoor zijn op dit moment twee mogelijkheden:

  1. Direct bij boeking: U neemt de verzekering (en de kosten) standaard op in uw contract/boeking met uw gasten. Per kwartaal levert u dan bij Recreatie Nederland (info@recreatienederland) een overzicht aan van de afgesloten verzekeringen. Recreatie Nederland verzorgt de administratie richting Bovemij. Gebruik hiervoor dit standaard Rapportageformulier.

  2. Via formulier/online tool: U biedt uw gasten na de boeking de keuze om de verzekering af te sluiten. Hiervoor stuurt u een formulier naar de gast waarop u zelf eerst een uniek polisnummer invoert (3 initialen voor uw accommodatie + het boekingsnummer). Het is vervolgens de keuze van uw de gast om daar gebruik van te maken. Deze variant is beschikbaar via een formulier  of digitaal via: www.recreatienederlandverzekeringen.nl. Stuur uw gasten een email met daarin de link naar deze site en hij/zij kan zelf alles regelen. Deze site is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits!

Tip: gebruik onderstaande afbeelding in uw email naar uw klanten. Klik met rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'afbeelding opslaan als'. Stel deze vervolgens in als handtekening onder uw emails. Uitleg om deze afbeelding als handtekening in Outlook toe te voegen.

http://www.recreatienederlandverzekeringen.nl/


2. Indienen van een claim door de gast
In geval van een claim van een gast, kunt u uw gast doorverwijzen naar de speciale pagina voor het indienen van een claim.

3. Planning voor aanleveren rapportages 
Aanleveren rapportages 2017 zijn iets anders dan wat u gewend bent. De eerste maanden vragen wij u om een maandelijkse rapportage i.v.m. de opstart. Daarna kunt u per kwartaal rapporteren.

Hieronder staan de deadlines voor het aanleveren van de rapportages:

  • Rapportage vanaf startdatum: 5 juli 2017
  • Rapportage 1 juli t/m 31 juli: 5 augustus 2017
  • Rapportage 1 augustus t/m 31 augustus: 5 september 2017 
  • Rapportage 1 september t/m 30 september: 5 oktober 2017
  • Rapportage 1 oktober t/m 31 december:5 januari 2018

Vervolgens: uiterlijk op de 5e dag van de eerste maand na een kwartaal voor het afgelopen kwartaal. De rapportages kunt u emailen naar info@recreatienederland.nl

4. Belangrijke documenten voor deze verzekering
HIerboven wordt verwezen naar een aantal documenten. Die vindt u hieronder nogmaals bij elkaar:


Word lid van Groepsaccommodaties Nederland

Wilt u meer weten over de Stichting Groepsaccommodaties Nederland of lid worden. Kijk dan op de website van Groepsaccommodaties Nederland.
U profiteert dan ook direct van deze collectieve annuleringsverzekering met voordelen voor u als groepsaccommodatie-eigenaar.

Meer weten?
bovemij_logo_rgb_full_704.jpgLogo_GAN.png

Contact over deze verzekering

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

E info@recreatienederland.nl

T 088-2223737

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen