Alle aanbiedingen

Partneraanbieding

Gratis boekingssoftware voor Elke Plek

Elke Plek is een samenwerking aangegaan met UwBoeking.com en Recronizer, volledige boekingssoftwarepakketten. Zowel de kampeer- en bungalowbedrijven als ook de groepsaccommodaties kunnen met deze pakketten voorzien worden. Hieronder vindt u alle informatie over deze pakketten.

Deze software wordt gratis aangeboden en is vooral geschikt voor kampeer- en bungalowbedrijven. In 1 scherm kan de consument zijn boeking maken. De software is meertalig, gekoppeld met administratieve systemen en naast gratis gebruik op Elke Plek uiteraard ook in te zetten op uw eigen website (tegen kleine vergoeding per boeking). 

De software wordt automatisch aangeboden aan bedrijven die op dit moment geen software hebben maar wel op Elke Plek willen staan met een Basisplaatsing. De software komt namelijk ter vervanging van het 'reserveringsaanvraagformulier'. U hoeft dan eigenlijk niets te doen. U krijgt automatisch een bericht dat uw account is aangemaakt.

De software wordt volledig voor u ingericht. Elke Plek heeft voor u de basisinstellingen namelijk al voor u ingevoerd:

 • Basisinrichting van het account met o.a. uw adresgegevens
 • Uw prijzen (indien beschikbaar op uw eigen site)
 • Uw accommodatietypes

Geen dubbelboekingen
Na activatie van uw gratis account op Elke Plek wordt uw bedrijf gevonden zodra iemand gaat zoeken op beschikbaarheid (we zetten de accommodaties op beschikbaar).

 • Zodra een consument boekt via Elke Plek, dan krijgt u een email met daarin de datum, de accommodatie en het aantal personen dat wil boeken.
 • De consument krijgt tegelijkertijd een melding dat zijn aanvraag in behandeling is.
 • U kijkt vervolgens in uw eigen systeem/planbord of deze boeking geaccepteerd kan worden.
 • Na acceptatie door u, krijgt u alle klantgegevens en kunt u de boeking inboeken en afronden. Vervolgens kunt u het traject overnemen met de gast.
 • In het systeem van uwboeking.com wordt de beschikbaarheid direct bijgewerkt op basis van deze boeking. Desgewenst kunt u heel eenvoudig uw volledige beschikbaarheid in een planbord bijhouden zodat u altijd de meest actuele informatie op Elke Plek toont.

Wel software maar (nog) geen koppeling met Elke Plek?
Heeft u al wel reserveringssoftware maar is deze nog niet gekoppeld op Elke Plek, dan kunt u ook gebruik maken van de gratis oplossing via UwBoeking.com. U kunt dit online aanvragen

Speciaal voor de groepsaccommodatie-markt, heeft Elke Plek een samenwerking met Recronizer. Indien u naast uw groepsaccommodatie ook een camping of andere verhuureenheden heeft, is dit programma zeer geschikt. Enkele kenmerken:

 • Ontwikkeld door een groepsaccommodatiehouder
 • Vele gebruikers in de sector
 • Complexe boekingen volledig in te richten
 • Zeer geschikt voor samenwerkingsverbanden i.v.m. centrale portal en doorverwijzingen
 • Voor grote en kleine groepsaccommodaties 

Ook voor uw eigen site
Heeft u nu geen software maar wilt u wel via Elke Plek te boeken zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u voor Elke Plek de gratis licentie krijgt. Wilt u daarnaast ook de software gaan gebruiken voor uw eigen site, dan kan dat ook tegen een zeer scherp tarief. Vanaf EUR 250,- per jaar heeft u een licentie van Recronizer (afhankelijk van het aantal eenhden u heeft).  

Meer informatie en/of aanvragen(gratis) licentie van Recronizer >

Inrichten software
De inrichting van de software kunt u zelf verzorgen. Maar bij complexe boekingsopties raden wij u aan dit te laten verzorgen door Recronizer. De eenmalige kosten van een inrichting bedragen EUR 175,-.

Voordeel voor u

Het feit dat u boekbaar bent op Elke Plek heeft een aantal groot voordelen:

 • Consumenten willen liever niet werken met een reserveringsaanvraagformulier zoals voorheen. Men wil online kunnen boeken. Dat kan nu.
 • De boekingsaanvraag is op deze manier direct klaar voor definitieve boeking. U heeft alle informatie van de gast.
 • Uw bedrijf wordt nu eerder op Elke Plek gevonden. Zodra mensen zoeken op beschikbaarheid komt u in beeld.
 • Het is geheel gratis en je kunt via het gratis account zelf ook uw beschikbaarheid invullen en andere instellingen wijzigen.
 • De software is ook te gebruiken voor uw eigen site tegen een kleine betaling per boekingen. De software biedt vele opties zoals koppeling met administratieve systemen, meertaligheid en nog veel meer.

Meer weten?
elkeplek.jpguwboeking-small.jpg

Contact Gratis boekingssoftware

Wilt u meer weten over deze partner-aanbieding?

E info@elkeplek.nl

T 088-222 3737

Deze aanbieding: Afdrukken
Alle aanbiedingen